Velkommen til vår blogg

Her vil dere finne nyheter fra utstillinger eller andre arrangementer som Bouvbear hunder har vært med på.

Send gjerne inn bilder og historier om din hund så vil vi publisere det her, men merk mailen om det er ønskelig.

Du vil finne linker til vår hjemmeside på høyre side her i bloggen eller du kan gå direkte inn på
http://www.bouvbear.com/ eller klikk på logo bildet under.

her vil dere finne vår gjestebok eller skriv gjerne inn kommentarer her på bloggen, altid hyggelig å vite hvem som har vært på besøk.

Please follow us here in our blog where all the news will bee publish. And you are all welcome for an message in our blogg or in our guestbook http://www.bouvbear.com/ or klick on the logo picture below.

Lisemette & Svein Ivar
Kennel Bouvbear

mandag 23. august 2010

Utstilling/dogshow 21 august 2010

Judge: Inger Dahle Norway


Lørdag var duket for valpeshow. Som er en trivelig måte å lære valpene hva utstilling er for noe.Og ikke minst, veldig sosialt da alt er mer avslappet enn ved "voksenutstilling". Vi var så heldig at flere av våre valpekjøpere hadde mulighet til å komme. Noen skulle stilles, Tio og andre Jared og Scott, kom for å ha en trivelig dag sammen med oss. Hege på kennel Fjelldvergen var på tur med Liv på kennel Revhibakken som stilte sin soft coated wheaten terrier. Hege var for dagen vår eminente fotograf stor takk til henne for det samt for hjelpen med strikketøyet mitt. Så vi var en sabla god gjeng :-)) med masse moro og latter som vanlig.
Det gikk også veldig bra med våre valper. Først inn var Tio med Svein Ivar. Han var noe ukonsentrert og vilter når han kom, men roet seg fint ned etterhvert og gikk veldig bra i ringen, men trenger å trene på å tå fint foran dommeren. Neste inn var søster Tingeling med Lisemette. Tingeling var virkelig i sitt ess for dagen og og gjorde alt vi har trent på og ble BIR og BIG 3. Det var nok ikke en fulltallig gruppe 2.. men mange var det som ikke fikk være med til finalen allikevel, så vi er svært fornøyd med resultatet.

Our 7 month old bitch Tingeling went BOB and 3`rd in group last weekend, and her brother Tio BOS 

BIR/ BOB 3 BIG/ 3`rd BIG Bouvbear`s X-Files owner: kennel Bouvbear

BIM/ BOS Bouvbear`s X-Box owner: Tom & Nina Søgård


BOS Bouvbear`s X-Box - BOB Bouvbear`s X-Files
Bouvbear`s X-Files

Bouvbear`s X-Box
Bouvbear`s X-Box

Bouvbear`s X-files on the table with the judge.
Hyggelig samvær i finværet. Supporters :-)
.
Her hilser Tom og Tio på Odd og Scott. Two kennel friends.
Veldig hyggelig var det at Odd og Scott kom en tur. Scott 18 mnd har kun vært på en utstilling hvor han plukket certet og ble BIM. Han er nå nytrimmet og klar til høsten/vinterens utstillinger og vi håper på mange cert.
Jared (6 mnd) kom også får å se på og få en liten klipp/justering selv om eier Hilde Karin har gjort en meget bra jobb med pelsen . Han ser veldig lovende ut og vil kunne sees på utstillinger etterhvert. Hilde Karin er en sann dvergschnauzervenn, Jared en hennes andre dvergschnauzer da hun har Lukas, en s/s fra før som også var med. 
Tusen takk alle for en hyggelig dag. Måtte vi få mange av sånne utover.

Lisemette

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nå har jeg åpnet opp slik at alle kan legge inn en kommentar.
Du er derfor hjertelig velkommen med kommentarer på mine innlegg.

You are all very welcome to write a message!